СПОРТНИ ТАНЦИ

вторник      17.50 – 18.50ч.

четвъртък      17.50 – 18.50ч.



Отново победи и призови места от състезания за талантливите деца от Клуб по спортни танци „ПРОДАНС“



Златни медалисти от 61 ОУ, трениращи и представляващи клуб по спортни танци Проданс

Стефани Стефанова -5А
Сава Пишиков,
Венислава Цветанова,
Таня Спасова  -4Г
Павел Спасов -4В
Михаил Спасов – 4В
Даниел Чавдаров -3Г
Валентин Рангелов -3Г
Елена Урумова  – 2Б
Преслава Аврамова – 2Б
Божидар Костадинов – 1 Б

Изгряващите звезди с неспиращи успехи

      Малките състезатели на „Проданс“ отново завоюваха призовите места, но този път на провелото е в Божурище състезание по спортни танци за „Изгряващи Звезди“. Клубът беше представен от множество участници, които показаха класа и добро танцуване в един от последните за тази календарна година турнири. „Проданс“ се представи и с двете си малки формации „Да живее рокът“ (двойки) и „Огнените котки“ (соло момичета), които спечелиха нестихващи аплодисменти от публиката и се наредиха съответно на второ и първо място.
      Габриела Янкова – Даниел Чавдаров, Сабрина Кадер – Михаил Спасов, Таня Спасова – Павел Спасов , Венислава Цветанова – Сава Пишиков бяха сред двойките, които силно впечатлиха журито, а те им отредиха първите три места, както и участие на финала.

    Няма състезание, от което децата на „Проданс“ да не се завърнат с отличия.

       Благодарим ви, деца, че радвате околните със своите чудесни изпълнения!

      За поредна година „Проданс“ организира турнир по спортни танци „Коледни звезди“, който се проведе на 11.12.2016 г.. Това събитие вече е традиция, но тази година надмина своите мащаби и остави след себе си красива и запомняща се диря в живота на състезателните бални танци в България . Над 200 танцьори бяха част от 10-часовото събитие и нито за секунда не загубиха интерес към мероприятието.
Отдавна не се бяха наблюдавали толкова предварителни кръгове с множество серии преди същинските финали. Нивото на танцовите двойки, както и на соловите изпълнители, беше високо, дори по-високо от това на много от официалните турнири в страната. Беше избрано и 9-членно жури с цел по-качествено, истинско и безпристрастно оценяване при най-силните групи. За абсолютно всички състезатели бяха осигурени подаръци от организаторите.